Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Review Movie : The Avengers
Jumaat, 27 April 2012 @ 2:38 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Seronok sebab aku antara orang yang terawal kat Malaysia yang tengok cerita...


Jalan cerita yang tak merugikan duit wayang yang aku laburkan. Sumpah best! Bila tengok cerita ni takan selalu serius dengan babak gaduh, tapi ade selingan jokes kat dalam tu. 

Aku rasa sapa yang minat Hulk, Thor, Ironman, Captain Amerika dan lagi-lagi Avengers. Memang konfemla tertunggu-tunggu cerita ni. Yang tak tengok lagi, cepat-cepat la pegi tengok sebab cerita ni sangat best. Black widow dengan Hawkeye pun owesome jugak!

Pertembungan ego para hero :)




p/s : Dah lama tak tengok wayang...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post